091110

Idag har jag riktigt ont i huvudet och är sjukt omotiverad att göra något, och inget blir som jag vill. I natt snodde Emil mitt täcke så jag fick ligga och frysa med ett tunt, det sög. Det enda positiva idag är att jag fick det bekräftat att Tompa var kalasfull i helgen. Han visste inte ens var han hade varit någonstans :D Önskar bara att jag varit lite mer stabil och kunnat uppleva honom kalasfull. En sak till är förresten positiv, och det är att jag ska käka thaimat till middag:)
Nu går jag och packar skivor, orka datorer och photoshop. BYE!

Jobbjobbjobb

Hejhej!

Sitter på jobbet nu, sjukt trött idag, inte alls på g att jobba, men men, det funkar.
Något jag glömde nämna igår var att min chef var ute i lördags, och jag önskar av hela mitt hjärta att jag inte träffade honom ;U Men hur som helst, idag kom inte han till jobbet... med andra ord så blev det nog hårt för honom med;) Känns skönt.

Hittade just en asnice blogg, biljaochtessisen.blogg.se De photoshopar massa bilder o grejar, och duktiga är dom;) Tydligen är det okej att skicka in bilder till dem som de sedan gör om, jag är sugen alltså:)

Wellwell, BTW - Back To Work

Byebye!

Nakenchock och lite ölspill

Helt jävla galen kväll blev det igår alltså!
Förfesten var hos Emma, som bjöd på tacos, fett gott. Runt 8 kom det plötsligt asmycket folk, lite för mycket om man hade varit nykter, men jag var ganska kalas så jag hade skoj.
Jag och Emma dansade och sjöng, shotade vad vi kom över och Emma spydde även i sin vask, något hon tyckte var skit kul, igår. Jag var inte så dum jag heller, plötsligt hade Johannes ingen tröja på sig, så jag frågade försiktigt Emma om det var okej att jag skvätte lite öl på honom, vilket det var, så jag hällde ut hela mitt fulla ölglas över honom haha! Fast det bästa var att jag senare under kvällen fick reda på att han hade nitat en annan kille för han trodde det var han som gjorde det, så jävla kul, sjukt stolt blev jag haha! När jag sedan skulle berätta för Johannes att det var jag blev jag tydligt avrådd från att göra det av alla andra, men jag gjorde det ändå. Han sa att det var tur för mig att han redan tagit ut sin ilska på någon annan:)
Sedan var det dags för Grand, vi åkte mustang dit, vilket inte var så roligt som jag hade hoppats. Sedan varade de inte så länge, vi shotade en del.. jag har inte kollat hur mycket som försvann från mitt kort... sedan var det dags för mig att åka hem eftersom jag fått lite för mycket av det roliga, en tjej hjälpte mig ringa Emil, men jag har ingen aning om vem.
När jag vaknade i morse var jag lite smått yr, och trött som fan. Och för att relatera texten till rubriken, i morse berättade Emil för mig att Rang och Maroun hade varit här igårkväll, när jag sprang mellan toan och sovrummet, naken. Det kändes sådär, jag fick faktiskt lite lite ångest. Men sen efter några timmar så säger han att han skämta! Jag trodde verkligen på det, för jag menar det hade ju kunnat hända. Det har ju faktiskt hänt förut.. Haha, Idre säger jag bara. Jag fick även där lite fär mycket och när jag låg i sängen och skulle sova insåg jag att det vore nog en bra idé att spy lite först, och eftersom alla i stugan gått och lagt sig och jag kanske inte hade sådär jättemycket tid, så gick jag till toan i bara mina transparanta små string trosor.  Grejen är den att när killarna hörde att jag spydde så blev dom så uppspelta och fascinerade så att alla gick upp och ställde sig utanför toan och skrek typ, och då sprang jag tillbaka till mitt rum, mitt framför alla. Well well, De sprang ju omkring nakna hela veckan så det är la jämnt.


RSS 2.0